Mirzu's Story
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

I do ♥ YOU :)
Monday, October 31, 2011 | 4:03 AM | 0 cutest

Haii awak ! :) Yup ! It's YOU my heart , my biyy , my superhero and everything about youu biyy ,hee . .
Yes ! i love you . Awak ohh awakk , zura sayang sangat sangat sangat dekat amir ! <3 Tak terkata lahh sayang zura tuh dekat amir . Amir , jangan tinggal kan zura kayy . Zura tak nak kehilangan amir lagi , wink wink ~ Biyy CUMIL lahh , geramm gilaa kalau tengok muka dia tuh , lagi lagi kalau dia senyum , alololo , sooooo cuteeee , dia ada lesung pipit lahh , cumil cumil ! ;) *cair hati kalau tengok dia senyum , hee , Yup yup , zura memang suka cubitt pipi amir tuh . Kite orang memang selalu buat satu hal ni , nak tahu ke ? meyhh sini zura bagitahu . Setiapp pagi ,zura selalu call dia , mata celik jew dari bangun tidur ,capai handphone terus call dia , atoto , suare dia kalau bangun dari tidur manja jew , hee , *sejukk je hati ni dengar , :) Biyy ohh biyy , zura rinduu sangat sangat nak date-ing dengan amir , rinduu amir layan zura , rinduuu amir manjakan zura , rinduuu berbual depan depan dengan amir , rinduuu nak dengar yang amir cakap "biyy , sayang ayg sangat sangat , jgn tinggal kan biyy kayy " , Yes Amir ! zura tak kan tinggalkan amir <3 , ayg  rinduuuuuuuuuuuu semua tentang biyy :'( 
*iloveyouu, imissyouu , i need youu*
Saranghae muhd amirruddin♥ 

Older Post | Newer Post