Mirzu's Story
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

=="
Saturday, June 16, 2012 | 5:23 PM | 0 cutest
Zura bangun bangun ! orang dah tak nak at kau , sedar diri tuh . Belajar terima kenyataan lah zura ! Jgn seksa diri kau sendiri . Bukan dapat ape2 pun . Life mesti diteruskan . Come on sayang ! You can do it even your heart  can’t    accept   this  all . Fokus at stdy kau zura . Try ! you must ! Tahun ni kau Pra-U , bnyk yg kau kne focus . Pegang ijazah satu hary nnti , insyaALLAH  . Buktikan dkt orang-2 yg penah jatuhkan kau & pndang serong dkt kau . Kau dah besar zura , pleaseeeee be an independent ! Even kau dah hilang tempt ngadu bnyk masalh , tapi kau kne kuat zura . Bangun bangun ! InsyaALLAH ALLAH selalu ad at sisi orang yg dlm masalah . Ingat tuh ! Memng dkt sch kau buleh senyum , tapi dkt rumah hilang sume tuh , terus berubah muka kau bila smpy hlaman rumah kau .  Kau mesti sabar dgn dugaan yg ALLAH bg dkt kau zura . Ingat kau ad exam penggal 1 Pra-U bulan 11 ni , tnggal bape bulan je kau kne hadapi sume tuh . Ingat misi & visi kau zura . JGN MUDAH MENGALAH .   kau dah usaha tok dptkan balik haty orang yg kau sygg tuh , tapi hakikat ye kau pun tahu zura . InsyaALLAH ALLAH dgr sume doa-2 kau zura .   
Rinduu :'(
Thursday, June 14, 2012 | 1:36 AM | 0 cutest
Ya Allah aku rinduu arwah atok ku ya allah . Cepat mase dah berlalu . Arwah atok dah 4 tahun meninggal . Zura rinduu kan atok . Rinduuuu nak main batu seremban dgn atok , belajar ckap bahasa jawa dgn atok , dgr bebelan atok dlm bhse jawa .Bila ingat balik sume tuh , zura nak balik mcm dulu dulu . Tiap tiap tahun time raya atok tak pernah lupe bagi duit raya at cucu-2  atok walaupun cucu atok tuh dah besar , tak kira umur,  atok tetap bagi sama rata . Tapi sejak atok dah tak de ni , raya tak best , sebab atok tak ada . Ingt lagi pagi raya mesti atok bising sebab masing2 tak bersiap2 tok solat raya , dgn yg belum mandi yew , tak bangun lagi pun ada . Riuh pagi raya tuh . Zura ingat lagi mase pilihan raya , zura ada tanya at atok mcm ni " atok undi mane " , pastu atok jawab" atok tanda je sume, biar sume dapat sama rata " . Hehe , ape lahh atok ni , tuh name ye undi rosak . Lau ada mase terluang atok ajak zura mengaji same same . Atok suka panggil zura " kenit " , atok selalu cerita time zura kecik kecik dulu nakal sangat , tak dgr cakap . Zura rinduu kan atok . Ajal maut ditngn tuhan , zura terima sume ni . Zura sayangkan atok . Zura doakan roh atok dicucuri rahmat dan tenang di sana . AL - FATIHAH
D I A
Saturday, February 18, 2012 | 2:36 AM | 0 cutest

Awak ohh awak , saya rinduu kan awak lahh . Saya rinduuu semua tentang awak . Pipi chumil awak tuh , lesung pipit awak tuh , gelak tawa awak , gurau sende awak at saya , awak usap rambut saya , awak cakap at saya yg awak sayang kan saya , awak janji tak kan tinggal kan saya , awak akan jaga saya , awak berkepit  dgn saya , awak peluk saya , ke semua uw saya rinduuu lahh awak :'( . Sangat sangat rinduu . Lepas ni dah tak de dah yang marah marah kan saya , membebel kat saya , bagi nasihat dekat saya if saya ada buat salah , awak tegur saya , awak tak bagi saya keluar tanpa awak at sisi saya . Saya rinduuu sume tuh , awak dengar tak hati saya ni terpekik terlolong nak kan awak dalam hidup saya . Tuhan je tahu mcm mane perasaan sayangg saya dekat awak selame ni . ALLAH maha mengetahui segala galanya awak .Awak nak tahu tak ? Setiap malam if saya nak tidur , baju awak jadi pengganti kedua awak , baju tuh lahh teman saya if saya tengah menangis , tmpt mngadu yg saya rinduu kan awak . Pada saya dgn baju tuh saya rase awak ada at sebelah saya . Saya berharap dan sngat mengharap awak lahh yg terakhir dalam hidup saya . Dengar ni , saya betul betul sayangg kan awak <3 , MY LIFE IS INCOMPLETE WITHOUT YOU !
I miss all about you !
Tuesday, November 22, 2011 | 6:33 AM | 0 cutest
Hello my dear ! Biyy , seriouslyy ayg rinduuuu rinduuuuu sangat dekat biyy ! Tapi nak buat mcm ne kan , demam spm lahh katakan , hee ^^ . Nanti kita jumpe tau biy . Tau tau awak ? ^^ Haishh ! tak sabar nak jumpe awak ! Cubitttt pipi awak tuh , geram geram >< takpe takpe , nanti awak akan kene jugak , get ready okayy my dear , hihik :) biyy ohh biyy ! ayg sayaaaaaaaaaaaaaaaang sangt at biy !
Biyy ohh biyy 
biyy cumil 
biyy a handsome guy in my heart 
biyy sweet person 
biyy , ILOVEYOUU!


 YOU JUST THE ONLY ONE IN MYHEART , AND NOBODY CAN'T REPLACE YOU , NEVER !
*Saranghaeyooo amirruddin*
Once again , cryy :'(
Friday, November 4, 2011 | 9:46 PM | 0 cutest
Okayy , sekali lagi air mata jatuh dekat pipi , that's mean "CRYY" . 
Yup , memang saya sayang kan awak , tapi dengan semua ni ,
hati and diri saya tak kuat lagi dahh , 
i never feel to stop crying , cry cry cry cry and cryy  :'(
klahh baiii . . .
I do ♥ YOU :)
Monday, October 31, 2011 | 4:03 AM | 0 cutest

Haii awak ! :) Yup ! It's YOU my heart , my biyy , my superhero and everything about youu biyy ,hee . .
Yes ! i love you . Awak ohh awakk , zura sayang sangat sangat sangat dekat amir ! <3 Tak terkata lahh sayang zura tuh dekat amir . Amir , jangan tinggal kan zura kayy . Zura tak nak kehilangan amir lagi , wink wink ~ Biyy CUMIL lahh , geramm gilaa kalau tengok muka dia tuh , lagi lagi kalau dia senyum , alololo , sooooo cuteeee , dia ada lesung pipit lahh , cumil cumil ! ;) *cair hati kalau tengok dia senyum , hee , Yup yup , zura memang suka cubitt pipi amir tuh . Kite orang memang selalu buat satu hal ni , nak tahu ke ? meyhh sini zura bagitahu . Setiapp pagi ,zura selalu call dia , mata celik jew dari bangun tidur ,capai handphone terus call dia , atoto , suare dia kalau bangun dari tidur manja jew , hee , *sejukk je hati ni dengar , :) Biyy ohh biyy , zura rinduu sangat sangat nak date-ing dengan amir , rinduu amir layan zura , rinduuu amir manjakan zura , rinduuu berbual depan depan dengan amir , rinduuu nak dengar yang amir cakap "biyy , sayang ayg sangat sangat , jgn tinggal kan biyy kayy " , Yes Amir ! zura tak kan tinggalkan amir <3 , ayg  rinduuuuuuuuuuuu semua tentang biyy :'( 
*iloveyouu, imissyouu , i need youu*
Saranghae muhd amirruddin♥ 
Muhd Amirruddin :(
Saturday, October 22, 2011 | 4:07 AM | 2 cutest

Haii biyy , biyy ayg betul betul mintak maaf if ape yang ayg buat dkt biyy , biy sakit hati . Ayg tahu ape yang ayg buat dekat biyy tuh salah . Semua orang tak pernah lari dari buat kesilapan kan biyy ? Ayg salah satu darinya . Ayg tahu semua orang tak perfect dekat dunia ni  . Tapi ayg tak nak hubungan kita macam ni je . Ayg dahh tak kuat lagi dahh biyy .Setiap malam ayg nges pasal biyy , :'(  . . .  Ayg tahu biyy marah dekat ayg , tapi ayg mohon maafkan lahh ayg . Ayg tak nak hubungan kita berakhir macam tuh je . Lagipun dah banyak memories kita bersama kan biyy . Ayg tak nak hilang semua tuh :( And ayg tak nak orang lain dapat kebahagian dari biyy bagi tuhh , ayg nak ayg sorang je yang dapat semua tuh , biyy pun tahu kan yang ayg sayang dekat biyy , and ayg pernah bagitahu kan dekat biyy yang ayg tak nak kehilangan biyy buat kali kedua kan biyy . cukup lahh dulu ayg kehilangan biyy . Biyy , ayg sorang je yang bulehh nampak biyy mcm mane sebenarnya , ayg tahu hati biyy dekat ayg mcm mane , i know that :( , biyy dah janji kan tak kan tinggalkan ayg , ayg selalu ingat words yang biyy selalu bagitahu dekat ayg , Muhd Amirruddin ,i as Siti Nazurah really love youu . 

*pleasss , I LOVE YOUU* 

Older Post