Mirzu's Story
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

Muhd Amirruddin :(
Saturday, October 22, 2011 | 4:07 AM | 2 cutest

Haii biyy , biyy ayg betul betul mintak maaf if ape yang ayg buat dkt biyy , biy sakit hati . Ayg tahu ape yang ayg buat dekat biyy tuh salah . Semua orang tak pernah lari dari buat kesilapan kan biyy ? Ayg salah satu darinya . Ayg tahu semua orang tak perfect dekat dunia ni  . Tapi ayg tak nak hubungan kita macam ni je . Ayg dahh tak kuat lagi dahh biyy .Setiap malam ayg nges pasal biyy , :'(  . . .  Ayg tahu biyy marah dekat ayg , tapi ayg mohon maafkan lahh ayg . Ayg tak nak hubungan kita berakhir macam tuh je . Lagipun dah banyak memories kita bersama kan biyy . Ayg tak nak hilang semua tuh :( And ayg tak nak orang lain dapat kebahagian dari biyy bagi tuhh , ayg nak ayg sorang je yang dapat semua tuh , biyy pun tahu kan yang ayg sayang dekat biyy , and ayg pernah bagitahu kan dekat biyy yang ayg tak nak kehilangan biyy buat kali kedua kan biyy . cukup lahh dulu ayg kehilangan biyy . Biyy , ayg sorang je yang bulehh nampak biyy mcm mane sebenarnya , ayg tahu hati biyy dekat ayg mcm mane , i know that :( , biyy dah janji kan tak kan tinggalkan ayg , ayg selalu ingat words yang biyy selalu bagitahu dekat ayg , Muhd Amirruddin ,i as Siti Nazurah really love youu . 

*pleasss , I LOVE YOUU* 

Older Post | Newer Post