Mirzu's Story
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

=="
Saturday, June 16, 2012 | 5:23 PM | 0 cutest
Zura bangun bangun ! orang dah tak nak at kau , sedar diri tuh . Belajar terima kenyataan lah zura ! Jgn seksa diri kau sendiri . Bukan dapat ape2 pun . Life mesti diteruskan . Come on sayang ! You can do it even your heart  can’t    accept   this  all . Fokus at stdy kau zura . Try ! you must ! Tahun ni kau Pra-U , bnyk yg kau kne focus . Pegang ijazah satu hary nnti , insyaALLAH  . Buktikan dkt orang-2 yg penah jatuhkan kau & pndang serong dkt kau . Kau dah besar zura , pleaseeeee be an independent ! Even kau dah hilang tempt ngadu bnyk masalh , tapi kau kne kuat zura . Bangun bangun ! InsyaALLAH ALLAH selalu ad at sisi orang yg dlm masalah . Ingat tuh ! Memng dkt sch kau buleh senyum , tapi dkt rumah hilang sume tuh , terus berubah muka kau bila smpy hlaman rumah kau .  Kau mesti sabar dgn dugaan yg ALLAH bg dkt kau zura . Ingat kau ad exam penggal 1 Pra-U bulan 11 ni , tnggal bape bulan je kau kne hadapi sume tuh . Ingat misi & visi kau zura . JGN MUDAH MENGALAH .   kau dah usaha tok dptkan balik haty orang yg kau sygg tuh , tapi hakikat ye kau pun tahu zura . InsyaALLAH ALLAH dgr sume doa-2 kau zura .   

Older Post