Mirzu's Story
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

My Bobo ♥
Sunday, October 16, 2011 | 7:18 AM | 0 cutest

Heyy heyy ! see that's picture , okayy , her name is Suraya Naziha . Really sweet 7teen , her age same like mee  , SPM candicate this year . *wish we luck okayy ! thankss :). Nak story pasal dia nih . Dia ni kann my bobo aku ! Kenape panggil nama dia macam tuh ? nak tahu ke ? okayy , meyhh sini aku bagitahu . First , my bobo aku ni yang panggil aku bubu dulu then baru bincang nak panggil dia ape pulakk , so the answer is that nice nick name , my lovelybobo <3 . Aku mula mula kenal dia dekat myspace , kenal kenal then jadi kawan rapat , memangg rapattt lahh ! ^^ kan kan bobo ? by the wayy , bobo aku ni cumil and cunn ahh ! Lemahh lembut je orangnya :) *lagi satu kan , lau dia nyanyi kan suara di memang best weyhh ;) . Bobo ! thankss ea jadi kawan bubu , tak sangka kan kite buleh jadi kawan rapat lagi tuh , pergi mana mana mesti dia kene ikut . Kalau jumpe memang tak sahh lau cubit pipi dia yang Cumill tuh ! ><  Thanks again , sebab selalu ada time bubu tengah sedihh , bobo dengar luahan bubu , selalu say "iloveyouu" dekat bubu <3 , ohh suraya naziha iloveyouuuusoomuchh ! Friend never end kayy :) *muahhhh muahhhh :p , Hee ^^ 

*You the Only One of my LIFE♥*

Older Post | Newer Post